Műszaki menedzser
Ipari specializáció

A specializáció célja, hogy a gazdasági, pénzügyi és menedzsment ismeretek mellett az ipari termelő és szolgáltató vállalatoknál hasznosítható tudást adjon át a hallgatóknak.

Műszaki menedzser
Építőipari specializáció

A szakirány célja, hogy a gazdasági, pénzügyi és menedzsment ismeretek mellett az építőipari tevékenységeket végző vállalatoknál hasznosítható tudást adjon át a hallgatóknak.

Lean szakmérnök képzés

részletek

Minőségirányítási szakmérnök képzés

részletek

Dr. Szűcs Edit

dékán

A Műszaki Menedzsment és Vállalkozási Tanszék 1972-ben még a Budapesti Üzemgazdasági és Kivitelezésszervezési Tanszék debreceni csoportjaként kezdte meg működését, melynek első vezetője 1972-től Dr. Papp Péter okleveles közgazdász volt.

A főiskola főigazgatójával történt egyeztetés alapján a debreceni csoportvezető hosszú távú feladataként került megfogalmazásra, hogy Debrecenben meg kell teremteni egy igényes szakmai tanszék alapjait. Egy korszerű szemléletű oktatói bázist, amely mindkét szakon (építőipari, gépészet) biztosítja a leendő mérnökök iparral, építőiparral kapcsolatos gazdasági, pénzügyi, szervezési, vezetéstudományi, számviteli ismeretek magas színvonalú képzését, államvizsgáztatását, továbbá a kor igényének megfelelő felsőfokú mérnökök továbbképzési feladatainak ellátását.

» A tanszékről bővebben

Tantervi hálók hallgatóknak

Műszaki Menedzser BSc nappali tagozat

letöltés

Műszaki Menedzser BSc levelező tagozat

letöltés

Műszaki Menedzser MSc nappali, levelező tagozat

letöltés

Lean szakirányú továbbképzési szak

letöltés

Minőségirányítási szakirányú továbbképzési szak

letöltés

Tanszéki hírek

Hálózatok specializáció képzés az Informatika Karon

2016.02.08

Kedves Hallgató!
Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy 2016. februártól az Informatika Kar 2 féléves Hálózatok specializáció képzést indít. Részletek a plakáton:

» teljes bejegyzés

Gyakorlati lehetőségek

Szakmai gyakorlati lehetőségek

A képzés keretében kötelező a szakmai gyakorlaton való részvétel. A szakmai gyakorlat időtartama az alapképzési szakon 4 hét.

Gyakornoki program keretében a hallgatók tanulmányaik elvégzéséig gyakornokként dolgozhatnak olyan debreceni nagyvállalatoknál, mint az FAG, az NI Hungary Kft., az IT Services és számos más vállalatnál is.